Pendaftaran akan ditutup
Jam
Minit
Saat

Khas untuk anda yang ingin mejadi perunding hartanah berdaftar

“Belajar perunding hartanah berdaftar dan Jana Pendapatan dari Sekarang!”

Ketahui bagaimana nak bermula untuk menjadi seorang perunding hartanah berdaftar dan menjana pendapatan 5 Angka dalam industri hartanah.
Play Video

Kurang dari 3 minit dari sekarang, anda bakal didedahkan rahsia sebenar bagaimana menjadi perunding hartanah berdaftar dengan cara yang betul.

Dari Meja
REN
HAFIZAL BADERI

Mari Hafizal guide anda tapi sebelum tuu..

Kenapa Perlu Jadi Perunding Hartanah Berdaftar ?

Anda yang tentukan berapa pendapatan yang anda nak dalam sebulan. Lagi banyak anda buat, laagi banyak anda dapat

Kerjaya ini memberi kebebasan memilih pada anda, boleh dilakukan secara sambilan atau sepenuh masa mengikut keselesaan anda.

Dengan menjadi ejen hartanah ini, anda dapat mempelajari selok belok hartanah dengan lebih terperinci. Apa yang boleh dan apa yang tak boleh.

Boleh memulakan kerjaya ini sebaik sahaja mendaftar sebagai ejen berdaftar dan prosesnya mudah. Saya terus sediakan personal coaching untuk anda.

Mudah dilakukan walaupun anda tiada kelulusan akademik yang tinggi. Asalkan anda tahu mengira, membaca, berkomunikasi dengan orang, & mempunyai fikiran yang positif, Kerjaya ini boleh anda laksanakan.

Kerjaya Perunding Hartanah ini adalah satu bidang yang professional, mengajar kita cara berkomunikasi dengan orang, cara berfikir dalam menyelesaikan masalah, secara tidak langsung mengajar kita berfikir secara kreatif ketika berhadapan dengan sesuatu masalah.

Jika “YA”, Tahniah..👏

Kerana anda berada di website yang BETUL! Anggap saja, masalah anda tu dah selesai. Mari cikgu bongkarkan apa yang bakal anda perolehi di website ini..

Memperkenalkan kepada anda..

Jom Daftar ke Preview
Kerjaya Perunding Hartanah

Panduan Video TeknikX Ads, teknik mudah belajar facebook ads.

DAFTAR WAITING LIST

Sesi Preview Kerjaya Perunding Hartanah diadakan setiap minggu. Dalam sesi Preview ini, kami akan kongsikan bagaimana untuk bermula menjadi Perunding Hartanah dari ZERO jadi HERO.

Daftar Waiting List di bawah.
Jam
Minit
Saat

Soalan Lazim

Rujuk soalan lazim dibawah. Mungkin membantu..

Berumur lebih dari 18 tahun dan telah menghadiri kursus Negotiator Certification Course (NCC) selama 2 hari.

Setiap minggu ada latihan (training) secara fizikal dan online. Selain itu team leader juga akan bantu

Pertama bayaran pendaftaran untuk sertai mana-mana agensi hartanah berdaftar dalam RM50-250. Kedua hadir kursus NCC dengan kos RM600.

Ya. Setiap perunding hartanah diberikan REN Tag selepas hadir kursus NCC

PERUNDING HARTANAH HAFIZAL BADERI (REN18353) © 2023 

This site is not a part of the Facebook™ or Google™ website or Facebook Inc. or Google Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook™ or Google™ in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. GOOGLE is a trademark of GOOGLE, Inc.